Summary in English
Open
X

Personlig träning.

Träna själv eller ihop med andra

Många väljer individuella träffar för att få personligt stöd i sin träning och livsstil. Ett bra alternativ är att gå ihop med några vänner eller arbetskamrater och anlita oss som tränare och rådgivare för gruppen. Du kan även få tips och råd på distans, via mail, om du bor långt från oss i Sundsvall. Det viktiga är att du kommer igång och hittar ett sätt att träna som du trivs med.

All personlig träning inleds med ett personligt samtal. Nästa steg är att fylla i detta formulär. Där svarar du på frågor om vem du är och vad du vill uppnå tillsammans med din personliga tränare, ladda ner formuläret på din dator och maila det ifyllt till info@livsstilskompetens.se

Personlig träning i grupp
För att kunna erbjuda personlig gruppträning som  ger effekt har vi satt upp två grundregler.
1. Gruppen ska bestå av minst tre och högst fem personer
2. Gruppens deltagare träffas tillsammans med sin personliga tränare vid minst tre tillfällen.

Kostnad: enligt överenskommelse.

Personlig träning på distans
Våra personliga tränare finns i Sundsvall. För dig som bor på annat håll kan vi erbjuda tränings-, kost-, livsstilskonsultation via mail, internet tel osv. Personlig träning på distans fungerar vare sig du vill uppnå ditt livs tävlingsform och resultat, eller om du vill förbättra din hälsa och hur du mår.  Vi börjar alltid med att komma överens om vilken typ av hjälp du vill ha och komma överens om priset.

Kostnad: enligt överenskommelse.

Kontakta oss!